VixX Hotel Mechelen

Sla navigatie over

Reserveren en beschikbaarheid

Gratis parking

8 luxehotelsuites in hartje Mechelen

Ingericht door Ilse de Meulemeester

Ontspannen

Genieten van uw verblijf in VixX Hotel

Na een hele dag vergaderen of een spannende ontdekkingstocht in en rond Mechelen, bent u ongetwijfeld toe aan de nodige ontspanning. In de eerste plaats komt u volledig tot rust in uw luxueuze en ruime Suite. Met de Living Color LED-verlichting van Philips creëert u zowel in de leefruimte als uw slaapkamer elke gewenste sfeer.

Verder beschikken wij over enkele extra eigen faciliteiten en bieden wij vlakbij talrijke mogelijkheden:

Biosauna

In onze Biosauna geniet u van de geneugtes van een echte Finse sauna. In dat geval kiest u voor een temperatuur van 90 graden met droge lucht. In de functie BIO haalt de sauna een temperatuur van 50 graden en een vochtigheidsgraad van 50 procent. Heerlijke aroma’s maken de totaalbeleving compleet. U kiest de functie volledig naar eigen voorkeur. Bekijk foto’s.

Onze Biosauna staat volledig gratis ter beschikking van onze gasten. U kan deze per kamer reserveren zodat u in alle privacy tot rust komt.

Dakterras en bar

Op ons dakterras kan u heerlijk uitblazen na een drukke dag. Wenst u een lekker drankje om te genieten van het uitzicht? Bestel het in onze gezellige bar, elke dag open tot 23 uur.

Joggen of wandelen in de Kruidtuin

Op enkele tientallen meter van het hotel ligt de Kruidtuin, een prachtig stadspark in Engelse landschapsstijl. De Kruidtuin vormt de perfecte plek voor een stevige wandeling of een ontspannende jogging.

Mechelen historisch

VixX Hotel ligt op 200 meter van de historische Grote Markt van Mechelen met tal van bezienswaardigheden, gezellige terrasjes en lekkere restaurants, zowel op het plein als in de onmiddellijke buurt. Wij bieden aantrekkelijke verblijfsarrangementen aan voor een onvergetelijk verblijf in Mechelen.

Shoppen

Met de Bruul, de IJzerenleen en de Onze-Lieve-Vrouwestraat telt Mechelen prachtige winkelstraten. Deze deels autoluwe straten vormen een mooie wandellus. Naast de bekende winkelketens vindt u er allerlei toffe, individuele winkels. U kan in deze straten gegarandeerd terecht voor vele uren shopplezier. De buurt ligt op minder dan vijf minuutjes wandelen van het hotel.

Extra: ontdek hier de Hotel VixX tips om Mechelen te verkennen.

Reserveer uw Suite in VixX Hotel Mechelen