CHECK-IN

Voor uw veiligheid verloopt de check-in bij VixX volledig autonoom. Na het invullen van het online check-in & checkout formuliertje bezorgen wij u de nodige info om uw selfcheck-in vlekkeloos te laten verlopen.  Inchecken kan in VixX in principe vanaf 14u tot ....maar wil u toch liever vroeger inchecken, geef ons dan een seintje en we bekijken of dit mogelijk is.   

CHECK-OUT

Wij voorzien eveneens een volautomatisch check-out.  U kan dus bij het verlaten van uw kamer, uiterlijk om 12u, de sleutel op de balie achterlaten en wij bezorgen uw rekening per e-mail.

Uitslapen en later uitchecken? Ook dat is bespreekbaar op basis van beschikbaarheid. Hiervoor rekenen wij wel een bescheiden toeslag van 10 euro per uur, vanaf 12 uur.

VixX biedt u volgende betaalmogelijkheden: via creditcard of vooraf per overschrijving. We aanvaarden volgende betaalkaarten: VISA, MasterCard en American Express, 

ONTBIJT

 • Maandag – vrijdag: 07.00 - 10.00 u

 • Zaterdag – zondag: 08.00 – 11.00 u

Omwille van Covid-19 wordt het ontbijt op uw suite voorzien. Om het contact te beperken plaatsen wij een verzorgde ontbijtmand met verse pistoletjes voor de deur van uw suite. Zo kan u in alle rust van en privacy genieten van de ochtenduren.

U heeft de keuze tussen de volgende ontbijtmanden:

 • "Standaard": pistolets, croissant, chocoladekoek, ham, kaas, kipfilet, smeerkaas, confituur, chcoco, speculaaspasta, melk, fruitsap, granola, natuuryoghurt, gekookt eitje € 20 pp
 • "Luxe" *: standaardontbijtmand + verse jus + verse fruitsla € 25 pp.  Bij deze formule kan u optioneel ook voor een ongekookt eitje + spek + bakboter kiezen, zodat u zelf een eitje naar keuze kan bereiden in de keuken van uw suite.
 • "kids" (< 12 jaar): pistolet, sandwich, minikoffiekoekje, fruityoghurt, fruitsapje, melk, choco pops of dergelijke, confituur, kinder surprise, gekookt eitje € 15 pp

*Indien u reeds inclusief ontbijt geboekt hebt, kan u mits een supplement van € 5 pp upgraden naar de Luxe ontbijtmand. Gelieve dit bij de online check-in aan te geven

Ook een à la carte ontbijtmand of een met drankjes gevulde frigo bij aankomst behoren tot de mogelijkheden.

DINEREN

Zoekt u een restaurant om te lunchen of dineren? VixX Hotel ligt op wandelafstand van het historische centrum van Mechelen met tal van leuke restaurants.  Restauranttips vind je trouwens op de pagina "ontspannen" op deze site". Eet u liever in uw Suite? Ook geen probleem, want u beschikt over een eigen keuken om zelf iets lekkers te bereiden. Uiteraard behoort take-out ook tot de mogelijkheden!

BEREIKBAARHEID

 • Met de wagen: het stadscentrum van Mechelen werd een tijdje geleden verkeersluw gemaakt waardoor vele straten enkelrichting werden en sommige gps-en zijn hier helaas nog niet aan aangepast . Om ons hotel en de parking eenvoudig te bereiken raden wij u aan om eerst Berthoudersplein als straatnaam in uw gps in te geven en eens u daar bent pas Muntstraat. Vanaf het Berthoudersplein kan u ook de pijlen “Parking INNO” volgen. De inrit van onze parking bevindt zich namelijk schuin tegenover die van Parking INNO.

   

 • Openbaar vervoer: VixX is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel het station “Mechelen Centraal” als het station “Mechelen Nekkerspoel” liggen op wandelafstand (15 min. wandelen). Bij het Centraal Station Mechelen staan er steeds taxi’s aan de hoofduitgang

PARKING

Gratis beveiligde parking voor onze gasten die rechtstreeks (via deze website, per mail of telefonisch) hun suite boeken.  Voor gasten die via andere kanalen reserveren, kost de parking € 16/dag.

Deze afgesloten parking ligt aan de overkant van de straat, de inrit bevindt zich om de hoek (schuin tegenover Parking INNO).

Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat u een parkeerplaats wenst (reserveer hier). Zo houden we voor u zeker een plaatsje vrij en ontvangt u tijdig de nodige instructies. 

U kan onze parking ook gebruiken om uw fietsen een veilig onderdak te geven.

VixX vormt zo de perfecte uitvalsbasis om met de fiets de mooie streek van Mechelen en Vlaams-Brabant te verkennen.

ROKEN

VixX is volledig rookvrij.  Indien u toch rookt op uw suite, zijn wij  genoodzaakt € 200 aan te rekenen voor extra schoonmaakkosten.

Roken is enkel toegestaan buiten: op uw eigen balkon of op het publieke terras op de 4de verdieping!

SUPERMARKT

Er zijn verschillende supermarktjes op wandelafstand.

BABY’S & PEUTERTJES

Een kinderbedje (€ 15), een verzorgingstafel en een veilige kinderstoel zijn verkrijgbaar op aanvraag.

VERBLIJF

U kan onze suites al vanaf 1 nacht boeken

 
BOEKING
 • Onze suites kan u op 3 manieren boeken: telefonisch, per e-mail of via de website www.vixxhotel.be. Na ontvangst van uw aanvraag of boeking ontvangt u zo spoedig mogelijk onze bevestiging van uw verblijf.
 • Wij vragen een credit card (nummer + vervaldatum) ter garantie. Er wordt op dat moment nog niets in rekening gebracht.  Pas bij check-out kan u deze kaart laten belasten. Beschikt u niet over een credit card dan kan u ook vooraf overschrijven.

 

NACHTLAWAAI

Kijkt u ook al uit naar een ontspannen verblijf in Mechelen en een verkwikkende nachtrust in uw kingsize bed? Daarom vragen we u het na 22 uur graag rustig te houden, zowel binnen als voor het hotel.

 

HUISDIEREN

Huisdieren passen niet in het kader van VixX. Dank voor uw begrip.

HUISregels

Hier vindt u de belangrijkste huisregels die binnen het hotel gelden. 
Wij vragen u deze regels te respecteren en te accepteren.

Boek uw suite

Reserveer uw Suite in VixX Hotel Mechelen.

Reserveer nu