CHECK-IN

Houdt u van een persoonlijke check-in met een woordje uitleg? Wij staan voor u klaar

 • van 14 tot 18 uur (ma – do)

 • van 14 tot 20 uur (vr – za)

 • op afroep (zo)

  Komt u op een ander tijdstip aan of checkt u liever zelf in bij VixX, laat het ons weten

  dan bezorgen wij u de nodige info om uw selfcheck-in vlekkeloos te laten verlopen

CHECK-OUT

Wilt u graag persoonlijk uitchecken? Dit kan tot 11 uur bij de receptie.

Moet u vroeger weg? Geef ons de dag voor uw vertrek een seintje; we rekenen gewoon eerder af en u bent als vroege vogel voor dag en dauw op pad.        

Uitslapen en later uitchecken? Ook dat is bespreekbaar op basis van beschikbaarheid. Hiervoor rekenen wij wel een bescheiden toeslag van 10 euro per uur, vanaf 12 uur.

VixX biedt u tal van betaalmogelijkheden: contant, via creditcard, payconicq of vooraf per overschrijving. We aanvaarden volgende betaalkaarten: VISA, MasterCard, American Express, Maestro en Bancontact

ONTBIJT

 • Maandag – vrijdag: 07.00 - 10.00 u

 • Zaterdag – zondag: 08.00 – 11.00 u

In onze ontbijtzaal op het gelijkvloers kan u terecht voor een heerlijk ontbijt met een à la minute bereid eitje.

Geniet u liever in alle privacy en rust van de ochtenduren? Geef ons vooraf een seintje en wij serveren uw ontbijt zonder meerprijs in uw Suite.

DINEREN

Zoekt u een restaurant om te lunchen of dineren? VixX Hotel ligt op wandelafstand van het historische centrum van Mechelen met tal van leuke restaurants.  Restauranttips vind je trouwens op de pagina "ontspannen" op deze site". Eet u liever in uw Suite? Ook geen probleem, want u beschikt over een eigen keuken om zelf iets lekkers te bereiden. Uiteraard behoort take-out ook tot de mogelijkheden!

BEREIKBAARHEID

 • Met de wagen: het stadscentrum van Mechelen werd een tijdje geleden verkeersluw gemaakt waardoor vele straten enkelrichting werden en sommige gps-en zijn hier helaas nog niet aan aangepast . Om ons hotel en de parking eenvoudig te bereiken raden wij u aan om eerst Berthoudersplein als straatnaam in uw gps in te geven en eens u daar bent pas Muntstraat. Vanaf het Berthoudersplein kan u ook de pijlen “Parking INNO” volgen. De inrit van onze parking bevindt zich namelijk schuin tegenover die van Parking INNO.

   

 • Openbaar vervoer: VixX is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel het station “Mechelen Centraal” als het station “Mechelen Nekkerspoel” liggen op wandelafstand (15 min. wandelen). Bij het Centraal Station Mechelen staan er steeds taxi’s aan de hoofduitgang

PARKING

Gratis beveiligde parking voor onze gasten die rechtstreeks (via deze website, per mail of telefonisch) hun suite boeken.  Voor gasten die via andere kanalen reserveren, kost de parking € 16/dag.

Deze afgesloten parking ligt aan de overkant van de straat, de inrit bevindt zich om de hoek (schuin tegenover Parking INNO).

Gelieve bij uw reservatie te vermelden dat u een parkeerplaats wenst. Zo houden we voor u zeker een plaatsje vrij en ontvangt u tijdig de nodige instructies.

U kan onze parking ook gebruiken om uw fietsen een veilig onderdak te geven.

VixX vormt zo de perfecte uitvalsbasis om met de fiets de mooie streek van Mechelen en Vlaams-Brabant te verkennen.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om bij ons fietsen te huren; indien u hiervan gebruik wenst te maken, geef ons dan een seintje!

ROKEN

VixX is volledig rookvrij.  Indien u toch rookt op uw suite, zijn wij  genoodzaakt € 200 aan te rekenen voor extra schoonmaakkosten.

Roken is enkel toegestaan buiten: op uw eigen balkon of op het publieke terras op de 4de verdieping!

SUPERMARKT

Er is een kruidenier om de hoek en er zijn verschillende supermarkten op wandelafstand.

BABY’S & PEUTERTJES

Een kinderbedje (€ 15), een verzorgingstafel en een veilige kinderstoel zijn verkrijgbaar op aanvraag.

VERBLIJF

U kan onze suites al vanaf 1 nacht boeken

 
BOEKING
 • Onze suites kan u op 3 manieren boeken: telefonisch, per e-mail of via de website www.vixxhotel.be. Na ontvangst van uw aanvraag of boeking ontvangt u zo spoedig mogelijk onze bevestiging van uw verblijf.
 • Wij vragen een credit card (nummer + vervaldatum) ter garantie (er wordt nog niets in rekening gebracht).  Bij check-out kan u deze kaart laten belasten of op een andere manier betalen.  Beschikt u niet over een credit card dan kan u ook vooraf overschrijven.

 

NACHTLAWAAI

Kijkt u ook al uit naar een ontspannen verblijf in Mechelen en een verkwikkende nachtrust in uw kingsize bed? Daarom vragen we u het na 22 uur graag rustig te houden, zowel binnen als voor het hotel.

 

HUISDIEREN

Huisdieren passen niet in het kader van VixX. Dank voor uw begrip.

Boek uw suite

Reserveer uw Suite in VixX Hotel Mechelen.

Reserveer nu